Nyhetsbrev juni

Innergården

Nya möbler är på plats och planteringarna blommar för fullt. Den nya innergården börjar ta form! För att fixa det sista bjuder styrelsen in till en fixardag den 21 juni där all hjälp uppskattas. Kvar att göra är att måla metalldörrar till trapphusen, flytta sopkärlen och byta plankor på de fasta bänkarna och bordet. 

Fixardag 21 juni kl. 17:00 (frivilligt).

Som avslutning på kvällen slår vi igång grillen. Föreningen ser till att det finns eld för den som vill grilla och bjuder på alkoholfri dryck till den törstige. Alkoholhaltig dryck kommer att finnas till självkostnadspris. Grillen tänds ca kl. 19:00

Kom ner om du vill hjälpa till eller om du vill grilla med oss. Eller om du bara vill säga hej! 

Trapphusmålning

Till sommaren planeras en trapphusmålning. Styrelsen har beslutat att hålla det tidsenligt i ljusa kulörer. Hör av dig till styrelsen om du vill veta mer. Mer information om målningen kommer längre fram. 

Cykelrensning

Cyklarna på innergården har fått ett orange band runt styre eller pakethållare. Plocka bort bandet om du vill ha kvar din cykel senast den 11 juni. Cyklar med band kvar förvaras i 3 månader innan de forslas bort. 

Trivsel

Vi är en liten förening i ett gammalt hus. Vi hjälps åt att hålla rent och snyggt när vi använder de gemensamma utrymmena, inklusive tvättstugorna. Vi slänger skräp i rätt kärl och går till återvinningsstationen på Ellstorp för sortering. Och vi håller ljudnivån på en lagom nivå under kvälls-  och nattetid. Respektera varandra.