Nyhetsbrev oktober


Rensning ventilationer och OVK 

Under förra veckan har det skickats ut information från SIMAB som ska genomföra en rensning av våra ventilationer samt en kontroll (OVK). Se till att de kommer åt ventilationerna och var hemma under tiderna de aviserat. Har ni inte möjlighet att vara hemma, lämna nycklar till ombud och meddela SIMAB på telefonnr: 070–370 82 91. 

Tillkommande kostnader pga att SIMAB inte kommer åt för att genomföra kontroll och/eller rensning debiteras medlem. 

Inbrott källare

Vi har haft inbrott i källaren under september. Se till att dörrar hålls stängda och låsta. Är något sönder, vänligen felanmäl. Obs! Tänk på att vissa av vindsdörrarna inte går i lås automatiskt utan måste låsas med nyckel efter man låst upp dom. 

Felanmälan

Vi har haft en tuff sommar med många underhållskostnader, bland annat portarna och kodlåsen. Vi hoppas att detta nu är löst och ska fungera framåt. 

Styrelsen vill uppmana alla att fortsätta felanmäla så fort ni märker att något är fel. På så vis hinner vi förhoppningsvis att fånga upp saker innan det går helt sönder. Felanmälan görs via mail eller via vår hemsida. 

Säkerhetsdörrar

Till våren kommer vi att genomföra en ny intressekoll för beställning av säkerhetsdörrar. Det finns många fördelar med en säkerhetsdörr bland annat vid brand och inbrott men dörren stänger även ute ljud och lukter. En ny dörr kostar kring 24 000 kr och medlemmen bekostar dörren själv. Kontakta styrelsen om du vill veta mer.